LIED-CADEAU (video)

Vorige Artikel 3 van 12 Volgende
€ 45,00 (inclusief 21% btw)

Met dit LIEDCADEAU filmpje bestel je een liedje dat speciaal voor jou is geschreven, om cadeau te doen aan je lief, vader of moeder of een ander familielid, voor een vriend of vriendin. Martine schrijft n.a.v. de gegeven informatie een speciaal liedje op bestelling. Vervolgens krijg je een filmpje waarbij Martine het lied live zingt.

"Elke keer weer ben ik dankbaar dat ik de ander tot in de diepste lagen mag raken met mijn stem. Mijn intuïtieve klanken masseren, resoneren, koesteren en ontspannen. Voordat ik voor je aan de slag ga hebben we even contact. Dat kan via messenger, mail of telefonisch. Daar leggen we de verbinding, waarmee we samen het zaadje planten voor de opname. De opname kan beginnen met deze woorden: Deze vocale knuffel wordt je aangeboden door... omdat..."

Als kind verzon ik al zelf liedjes. Stemexpressie zat er (van nature) al op jonge leeftijd in. Nu ik "groot" ben zing ik nog steeds met heel veel liefde, voor mezelf en voor anderen. Je kunt mijn stem zelfs cadeau doen. En wat krijg ik een bijzondere reacties...

"Ik heb zojuist het allermooiste, hartverwarmenste kado ontvangen, wat ik nooit had kunnen bedenken. Tranen over mijn wangen van diepe ontroering. Zoooo mooi is er voor mij, helemaal speciaal voor mij alleen, gezongen. Het kon niet op een beter moment zijn dan nu."

© 2018 - 2021 Martine van Wensveen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel