Reacties

 

Lieve Martine,


"Vleugels" is prachtig!
Mooie stem, mooie uitspraak, mooie teksten, mooie composities, mooie begeleiding,
mooie arrangementen, kortom een prachtig debuutalbum.

Lieve groeten,
Liesbeth List

15 juli 2012


LIED CADEAU - 24 februari 2021

Dank je wel Martine, dat je met zoveel liefde de verbinding aangaat met mensen die je niet kent, en dan iets moois maakt wat voor hen zoveel betekenis heeft. We waren door jouw liedje,  dan wel niet fysiek bij elkaar, maar toch heel erg ‘samen’. Een heel mooi moment. Dank daarvoor. 

Monique 


LIED VAN DE DAG - 28 december 2020

Gistermogen ging de telefoon. Ik had net koffie ingeschonken en met mijn beker in de hand nam ik op. 'Spreek ik met Jan-Simon?'. 'Ja', zei ik tegen de mij onbekende stem. 'Ik bel u in opdracht van uw vrienden Anne en Koos. Ik ben zangeres en ik ga een liedje voor u zingen!' Ik vroeg nog even: 'Waarom?' Als antwoord kreeg ik te horen: 'Anne zei dat u altijd voor iedereen klaar staat en dat u wel een cadeautje verdiende!' Ik voelde mijzelf meteen in de gevoelsstand schieten en zei: 'Wat lief! Ga je gang.' Martine zong een prachtig Nederlandstalig lied voor mij. Ik dacht nog wel: 'De muziek komt mij bekend voor!' Toen de zangeres was uitgezongen kon ik niet meteen spreken door dat rare brokje in mijn keel, maar Martine doorbrak de stilte door te vertellen dat de tekst een vertaling was van Renze Ferwerda, van het lied 'Un jour, un enfant'. Ik kon inmiddels weer praten en zei dat ik het prachtig vond en bedankte haar. Hoe mooi kan je dag beginnen?

Jan-Simon Minkema


LIED VAN DE DAG - 29 december 2020

Martine, je bent werkelijk bijzonder. Ze belde helemaal nog ondersteboven van je mooie lied. Jij bent het licht aan het eind van de tunnel!! Warme groet uit het zuiden, Rob 


Dank lieve Martine en Samantha voor de bijzondere beleving. Een warm klankbad van Samantha met pure, engelengezang van Martine. Het een vloeide in het ander over. Kippenvel, liefdestranen, diepe ontspanning, verbinding. Dit was een groot cadeau voor mezelf. Liefs José


Lieve Martine en Samantha, 

Vanmiddag mocht ik jullie klank/stem healing ervaren. Bij aankomst voelde ik me al zo fijn. Een warm welkom vanuit jullie samen. Ik kwam gelijk tot rust. De sessie zelf was heel mooi en bijzonder. Ik voelde me gedragen. Liefdevol namen jullie ons mee op reis. Met prachtige zang, klanken en healing raakte jullie iets aan waar ik dankbaar voor ben. Bijzonder ook hoe jullie zo mooi vloeiend alles in elkaar over laten lopen. Dank je wel. Ik kom graag nog een keer. 

Warme groet, 
Monique

2-9-2020


Reactie op een privé soundhealing (3-7-19)

"Wat een bijzondere sessie was het vanochtend! Verbinding op cel niveau! Ik was al op de juiste weg, maar jullie zijn in staat om het laatste stukje weerstand en angst weg te halen om volledig mijn eigen weg te kunnen gaan. Ik heb maanden mijn rechterschouder niet kunnen ontspannen en jullie krijgen dat met de klankschalen en de zang voor elkaar. Mijn laatste stukje weerstand om met zachtheid en liefde de wereld toe te treden is verdwenen. Hoe bijzonder is dat!" 

Mandy Verkerk


 

Reactie op ligconcert Bijzonder Dichtbij (20-3-18)

Wil je écht luisteren, naar een stem en muziek die je draagt, maak dan een ligconcert van Martine mee! Het 'risico' is dat je ineens in een heel andere wereld terecht komt, dat je geraakt wordt en dat je even kan verdwalen. Maar hoe dan ook komt alles goed. Een ervaring die je iedereen toewenst. Doen dus.

IdaReactie op ligconcert Bijzonder Dichtbij (20-3-18)


Het was voor mij een hele nieuwe ervaring. Het gaf mij na het lezen in de krant het gevoel van vroeger toen ik in de verpleging ging werken en intern woonde. Gezellig met z’n allen bij elkaar op de kamer, matrassen op de grond enzovoort. Bij Jenneke ben ik al vaker geweest en deze omgeving en welkom gevoel maakt mij blij. En toen ik ontdekte wie Martine van Wensveen was (poppentheater, Troostmuziek) kreeg ik helemaal een warm gevoel van binnen. De sfeer in de kamer, de vrouwen onder elkaar, het maakte mij eerst een beetje lacherig en voelde me de jonge Joke weer. Daarna werd het stil en kon ik gaan genieten van deze nieuwe ontdekking. Vanaf het begin was ik gelijk geraakt door jou mooie stem en muziek. De mantra’s, de verhalen, de liedjes, het ging allemaal over mijzelf. Ik heb er intens van genoten en door deze ervaring voel ik me weer een stukje rijker. Ik vind het heerlijk om zo bewust in het leven te staan en dan door deze mooie ervaring een stukje van mijzelf te ontdekken. Ik wil je daar nogmaals voor bedanken en ik hoop dat ik er bij het volgende concert weer bij kan zijn.

Een warme groet van Joke


Reactie op ligconcert Bijzonder Dichtbij (20-3-18)

Voor het eerst naar een ligconcert van Martine. Ik wist niet wát te verwachten. Te "zweverig" voor mij? Geenszins. Ik was verrast door de kleinschaligheid en intimiteit, die extra versterkt werd door de zachtgevoicede, ingetogen, emotionele liedjes van Martine. Ik ben zeer slechthorend, maar dit bleek voor mij een perfecte avond om mij helemaal onder te dompelen in de zang en muziek. Deze avonden zijn een echte aanrader. Maar wees er snel bij, de ruimte is snel vol.

Hartelijke groet van tiny


 

Martine, 

U zong donderdag op de begrafenis van mijn bomma. Ik wilde u graag bedanken voor de mooie zang. De teksten klopten volledig met mijn gevoel. Hartelijk bedankt voor zo een mooi afscheid.

Met vriendelijke groet, Elke, 13 augustus 2016

 


Reactie op het lied "Ik moet je laten gaan mam"

Vandaag een bijzondere uitvaart gedaan van een 94-jarige dame. Haar dochters hebben met zoveel liefde en warmte hun voordracht gehouden en deze woorden werden daarna versterkt door een krachtig nummer van Martine. Haar stem en woorden klonken door de zaal en bereikten vele harten. Ik wil haar namens deze familie bedanken voor de grote bijdrage in hun verwerking. Zij kijken terug op een intense maar prachtige, liefdevolle week. Nogmaals dank, en ga alsjeblieft zo door... want juist hiermee weten we het verschil te maken.

Gaia uitvaartbegeleiding, 25 februari 2014


 

We hebben een hele mooie en warme afscheidsdienst van mijn moeder gehad. Mede door jouw mooie lied "Ik moet je laten gaan mam", wat helemaal toepasselijk was. We hebben enorm veel reacties gehad, zelfs mensen die zeiden: "Als ik overlijd wil ik dit nummer gedraaid hebben" We hebben het ook op de begraafplaats laten draaien  bij de laatste groet. Bedankt namens heel de familie.

Met vriendelijke groet, Marry (9 mei 2013)


 

Toen onze moeder in januari overleed kwam de uitvaartbegeleidster bij ons om de uitvaart te bespreken, met haar kwam het gesprek op toeval. De hele uitvaart was geregeld behalve de muziek, daar moesten we nog over nadenken. Later die dag belde de uitvaartbegeleidster dat ze een mail van Martine van Wensveen had ontvangen met hele mooie muziek of dit iets voor ons zou zijn. En daar was dus het toeval, we kennen je nog van vroeger, waren overburen en je was op de lagere school de vriendin van mijn zus Anja. Zo kwam het idee dat je live zou gaan zingen op de crematie van onze moeder. Je zong de nummers "Un jour, un enfant", "Ik moet je laten gaan mam", "De tijd staat stil" en bij het nummer "My heart's in the highlands" begeleidde je jezelf op de gitaar. Mede door jouw optreden was het een heel bijzonder afscheid. Wat een prachtige en gevoelige stem heb jij.  Ook van de bezoekers hoorde ik dat ze zeer onder de indruk waren. Vooral "Ik moet je laten gaan mam" maakte heel veel emoties los. 

Lieve Martine heel erg bedankt. Groetjes, Anja en Ria


 

Hoorde op 30 dec. bij radioprogramma 'De Emotie' (radio Rijnmond) het nummer 'Je mag er zijn'. Dit raakte mij zo, dat ik gelijk ben gaan zoeken naar je site en heb geluisterd naar de voorproefjes  van de cd. Ik hoefde niet lang na te denken en heb de cd besteld. Ik ben er heel blij mee! Ik vind de nummers stuk voor stuk prachtig.  Ze  ontroeren me en raken me diep. Je liefdevolle stem, de prachtige teksten en de mooie muziek.... Je cd is een waardevolle aanwinst!

Sonja (14-01-13)


 

Reactie op het "Kraamfeestconcert" (CD presentatie) 12-2-12 ter gelegenheid van de geboorte van debuutalbum "Vleugels" 

Een koude zondag in februari. Op weg naar Martine's kraamfeest. Aankomen op een prachtige locatie, "De Schelleboom" in Oosterhout.  Verwelkomd worden in alle vriendelijkheid in het café met koffie en thee. Hier kan je je hart warmen aan elkaar. Even later gaat het bijzondere theater open. Plaatsnemen op oude kerkbankjes, zelfs met rode zachte zittingen. Verwachtingsvol voor wat komen gaat... Van achter de coulissen baant Martine zich langzaam een weg naar het podium. Haar frêle stem draagt haar. Daar is ze dan:  Moeder van haar jongste kind, "Vleugels".  Ze maakt wakker, ontroert en omarmt.  Haar ziel doorklinkt in ieder lied. De gastoptredens van Renze Ferwerda en de broers Harold en Eugene Adank vormen een mooie aanvulling met hun mannelijke interpretaties van het levenslied. Wij, luisteraars, hoeven alleen maar te ontvangen.  Samen met haar muzikanten en gasten rijgt Martine parels aan een koord.  Heel zacht, heel speels verbindt ze ons met de binnenkant en met elkaar. Een vleugje magie...

Lin en Camille (uit België)


 

Reactie van Veronique

Een prachtige CD van een bezielde zangeres. Martine is een vrouw die met haar stem je hart en ziel raakt. Als ze zingt word je meegenomen op reis, dan kan je niet anders dan meevliegen en genieten....

 


 

 

 

© 2018 - 2021 Soundhealing & Troostmuziek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel