Voorstellingen

Voorstelling - De kracht van kwetsbaarheid

Wat als het leven een oneindige tuin is waarin je mag dwalen, rusten en ontdekken. Wat als de poort van die tuin te vinden is in je hart.

Zangeres Martine van Wensveen en verhalenverteller Miranda van Dijk nemen de toeschouwer mee in hun wereld vol poëzie en mooie liedjes. Een voorstelling waarin zij gedichten en inzichten delen met het publiek aangevuld met persoonlijke anekdotes en verhalen. Een voorstelling over hun zwerftochten door de weelderige tuin van het leven, hun gevoeligheid en de kracht van kwetsbaarheid. Over liefde, kiezen voor jezelf, troost vinden en het volgen van je hart. Hoe verwarrend dat allemaal kan zijn en tegelijkertijd zo ontzettend mooi. Martine en Miranda openen hun eigen tuin voor jou.

Miranda van Dijk is kunstenares (www.puuranders.nl) en verhalenverteller. Zij lanceerde eind 2017 gedicht- en verhalenbundel Sensitive Survivors.

Martine van Wensveen is zangeres (www.martinevanwensveen.nl) en poppenspeler (poppentheater Madelief). Zij bracht in 2011 het album Vleugels en in 2016 het album Vlindervlucht uit.

Wil je meer weten over deze voorstelling? Wij kijken er naar uit de mogelijkheden met je door te nemen. Neem gerust contact met ons op via info@puuranders.nl.

 

© 2018 - 2023 MARTINE VAN WENSVEEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel