Vocal Hug

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor jezelf of voor iemand anders? Martine maakt unieke, gepersonaliseerde VOCAL HUGS, oftewel een vocale knuffel. In deze tijden van huidhonger, zal dit een dierbaar geschenk zijn. 

Een VOCAL HUG is een geluidsopname, waarbij Martine speciaal voor jou een heerlijk, rustgevend en intuïtief lied zingt. Je hoort een combinatie van rustgevende vocale klanken, met eventueel het zingen van jouw naam en/of een affirmatie. Heerlijk om de dag mee te beginnen of om de dag mee af te sluiten.

"Elke keer weer ben ik dankbaar dat ik de ander tot in de diepste lagen mag raken met mijn stem. Mijn intuïtieve klanken masseren, resoneren, koesteren en ontspannen. Tijdens de opname van jouw VOCAL HUG stem ik me volledige af op jou. Voordat ik voor je aan de slag ga hebben we even contact. Dat kan via e-mail of telefoon. Daar leggen we de verbinding, waarmee we samen het zaadje planten voor de opname."

De opname kan eventueel beginnen met deze woorden: Deze vocale knuffel wordt je aangeboden door (jouw naam), omdat...

Als de opname klaar is, stuur ik je het mp3 bestand. 

Investering:

  • 15 euro incl. btw voor het mp3 bestand
  • 20 euro incl. btw voor het mp3 bestand +  videoclip op YouTube

 

Reactie Veronique: "Martine is een vrouw die met haar stem je hart en ziel raakt. Als ze zingt word je meegenomen op reis. Dan kan je niet anders dan meevliegen en genieten..."

 

© 2018 - 2020 Zing je vrij! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel