Soundhealing

 

Lieve hooggevoelige vrouw/man, voel je je overspoeld door alles wat er zich in de wereld afspeelt? Zou je graag meer lichtheid, rust en vertrouwen willen voelen? Ik nodig je uit om samen met mij op pad te gaan, terug naar de rust en het anker in jezelf. 

Tijdens de energetische stemwerk-sessie stem ik me met mijn stem, aandacht en energie volledig af op jou. Mijn intuïtieve klanken en liedjes nodigen je in lichtheid uit om opnieuw thuis te komen bij jezelf. Van je hoofd naar je hart. De weg naar jouw innerlijk weten, jouw innerlijke wijsheid,  jouw vrouwenkracht.

Muziek liegt nooit en raakt precies die plek aan die liefde, aandacht en misschien wel heling nodig heeft. 

Keer op keer word ik diep geraakt door de enorme kracht van muziek. Helend, troostend, ontroerend, ontspannend, transformerend, inspirerend, ondersteunend, verbindend… 

Muziek gaat voorbij alle woorden, voorbij alle buitenkanten en heeft een loepzuiver kompas.  

Tijdens de sessie zing ik speciaal voor en als je dat wilt ook mét jou. Samen gaan we genieten van jouw magische reis, volledig afgestemd op jouw proces. Jij gaat tot in elke cel van je lijf en ziel ervaren wat muziek voor je doet en hoe het je in contact brengt met jouw kern.

Jouw investering:

  • 1 op 1 Traject van   5 sessies 275 euro, incl. btw
  • Losse sessie 60 euro, incl btw
© 2018 - 2024 MARTINE VAN WENSVEEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel