AGENDA

Workshop Zing je vrij

Stemexpressie/Stembevrijding

  • Op aanvraag
  • Locatie in Mookhoek (Hoeksche Waard)
  • 13.00 - 16.00 uur
  • max. 4 deelnemers
  • Investering 60 euro p.p.

In een kleine groep gaan we aan de slag met onze stem. Niet om "mooi" te zingen, maar om te ontdekken wat onze stem ons kan vertellen. Welke expressie licht er in jou te wachten om zichzelf te laten zien, te laten horen. ZIJN zoals je bent. Schaamteloos jezelf zijn. Wat een bevrijding!

Wil je liever privé? Klik dan even hier.

 


(UITVERKOCHT)

Klankreis bij de Soul Yoga Studio in Oud-Beijerland

  • Prijs: 29,50 euro
  • Datum: zondag 7 mei 2023
  • Tijd: 14.00 - 16.00 uur

Op zondag 7 mei gaan Samantha Nice en Martine van Wensveen weer naar de Soul Yoga Studio in Oud-Beijerland om een intuïtieve klankreis te verzorgen. Dit keer nemen zij hun muzikale partner Fred Brouwer mee. 

Het trio neemt je mee op reis naar een wereld van stem en klank, waarbij de diepere lagen in jezelf (aan)geraakt mogen worden. Vanuit hun gedeelde passie om anderen middels klank op een diep niveau te raken, creëren zij een veilige setting waarin hun intuïtieve klanken masseren, resoneren en ontspannen. 

Naast intuïtieve zang zullen de volgende instrumenten een rol zullen spelen: o.a. shrutibox, gitaar, klankschalen, sansula, handpan, sandawa, udu, windgong, ocean drum en rav drum. Ook de prachtige luisterliedjes van Martine zijn een onderdeel van de intuïtieve klankreis.

Het adres van de Soul Yoga Studio is Touwslagerspad 2 in Oud-Beijerland. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De sessie begint om 14.00 uur. De deur van de ruimte gaat om 13.45 uur open. Dunne matrasjes zijn aanwezig. Wil je meer comfort, neem dan een eigen matrasje mee. Gelieve zelf een dekentje en kussentje mee te brengen. Voor wie liggen moeilijk is, zijn er eventueel stoelen aanwezig. 

Reserveren
 


Vrijdag 23 juni

De midzomer avondwandeling in Oud Drimmelen. 

Op een van de langste dagen even stilstaan bij de duisternis en het licht in jezelf. Even dat bijzondere ommekeer moment bewust ervaren op een hele mooie plaats in de natuur van Oud Drimmelen. Even dit magische moment voelen en gebruiken als voeding en inspiratie om verder te gaan, ieder vanuit zijn eigen vertrekpunt, geschiedenis, kracht, mogelijkheden, verdriet en vrijheid.

We lopen langs een indrukwekkend mooie laan, met oude bomen, van de duisternis naar het licht, van denken naar voelen, van angst naar vertrouwen, van twijfel naar acceptatie, van ontkenning van de emoties naar erkenning ervan, van jezelf alleen voelen, naar samen delen en de draad weer op jouw eigen wijze oppakken. We maken samen in de wandeling bijzondere herinneringen. We luisteren naar de mooie stem Martine van Wensveen en naar de rustige akoestische muziek van multi-instrumentalist Fred Brouwer, zijn stil, doen adem- en yogaoefeningen en delen onze ervaringen met de medewandelaars.

De afstand is maar amper 1 kilometer en we lopen a.h.w. van het volle leven, naar een authentiek, honderd jaar oud, rustgevend kerkhofje en weer in alle rust terug naar het volle leven! De wandeling wordt begeleid door Piet van der Pluijm. We vertrekken 23 Juni om 19.00 uur. Het adres is Oud Drimmelen 4, 4924 EX Oud Drimmelen. Er is parkeergelegenheid en er wordt een vrije bijdrage gevraagd voor Troostmuziek. https://www.doneeractie.nl/troostmuziek-geef-je-door/-70741 

Er is gelegenheid om koffie of thee te nemen tegen een kleine betaling en er is een toilet. En bij slecht weer gaat het gewoon door, dan gaan we naar binnen. Zegt het voort! Opgeven hoeft niet!



 

Reserveren


 

 

© 2018 - 2023 MARTINE VAN WENSVEEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel