REACTIES

"In het lied komt ze weer helemaal tot leven…"

"Dankjewel Martine... Dit lied gaat ons écht helpen."

"Zó kostbaar dit..."

"Jij gaf me de woorden voor mijn verdriet en verlies die ik zelf nog niet kon vinden."

"Hoe is het mogelijk dat iemand die hem niet gekend heeft, hem zo treffend kan weergeven in een lied."

"Jouw klanken gaan door de atmosfeer en helen. Zo mooi!"

 

"Vleugels" is prachtig!
Mooie stem, mooie uitspraak, mooie teksten, mooie composities, mooie begeleiding,
mooie arrangementen, kortom een prachtig debuutalbum.

Lieve groeten,
Liesbeth List


Dank je wel Martine, dat je met zoveel liefde de verbinding aangaat met mensen die je niet kent, en dan iets moois maakt wat voor hen zoveel betekenis heeft. We waren door jouw liedje,  dan wel niet fysiek bij elkaar, maar toch heel erg ‘samen’. Een heel mooi moment. Dank daarvoor. 

Monique 


U zong donderdag op de begrafenis van mijn bomma. Ik wilde u graag bedanken voor de mooie zang. De teksten klopten volledig met mijn gevoel. Hartelijk bedankt voor zo een mooi afscheid.

Met vriendelijke groet, Elke


Vandaag een bijzondere uitvaart gedaan van een 94-jarige dame. Haar dochters hebben met zoveel liefde en warmte hun voordracht gehouden en deze woorden werden daarna versterkt door een krachtig nummer van Martine. Haar stem en woorden klonken door de zaal en bereikten vele harten. Ik wil haar namens deze familie bedanken voor de grote bijdrage in hun verwerking. Zij kijken terug op een intense maar prachtige, liefdevolle week. Nogmaals dank, en ga alsjeblieft zo door... want juist hiermee weten we het verschil te maken.

Gaia uitvaartbegeleiding


We hebben een hele mooie en warme afscheidsdienst van mijn moeder gehad. Mede door jouw mooie lied "Ik moet je laten gaan mam", wat helemaal toepasselijk was. We hebben enorm veel reacties gehad, zelfs mensen die zeiden: "Als ik overlijd wil ik dit nummer gedraaid hebben" We hebben het ook op de begraafplaats laten draaien  bij de laatste groet. Bedankt namens heel de familie.

Met vriendelijke groet, Marry 


Toen onze moeder in januari overleed kwam de uitvaartbegeleidster bij ons om de uitvaart te bespreken, met haar kwam het gesprek op toeval. De hele uitvaart was geregeld behalve de muziek, daar moesten we nog over nadenken. Later die dag belde de uitvaartbegeleidster dat ze een mail van Martine van Wensveen had ontvangen met hele mooie muziek of dit iets voor ons zou zijn. En daar was dus het toeval, we kennen je nog van vroeger, waren overburen en je was op de lagere school de vriendin van mijn zus Anja. Zo kwam het idee dat je live zou gaan zingen op de crematie van onze moeder. Je zong de nummers "Un jour, un enfant", "Ik moet je laten gaan mam", "De tijd staat stil" en bij het nummer "My heart's in the highlands" begeleidde je jezelf op de gitaar. Mede door jouw optreden was het een heel bijzonder afscheid. Wat een prachtige en gevoelige stem heb jij.  Ook van de bezoekers hoorde ik dat ze zeer onder de indruk waren. Vooral "Ik moet je laten gaan mam" maakte heel veel emoties los. 

Lieve Martine heel erg bedankt. Groetjes, Anja en Ria


"Vleugels".  Ze maakt wakker, ontroert en omarmt.  Haar ziel doorklinkt in ieder lied. Wij, luisteraars, hoeven alleen maar te ontvangen.  Samen met haar muzikanten rijgt Martine parels aan een koord.  Heel zacht, heel speels verbindt ze ons met de binnenkant en met elkaar. Een vleugje magie...

Lin en Camille 


Een prachtige CD van een bezielde zangeres. Martine is een vrouw die met haar stem je hart en ziel raakt. Als ze zingt word je meegenomen op reis, dan kan je niet anders dan meevliegen en genieten.... 

Veronique

© 2018 - 2024 STICHTING TROOSTMUZIEK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel