Live gezongen boodschap

Artikel 1 van 5
€ 15,00 (inclusief btw)

Een uniek cadeau

Wie wil jij verrassen met een unieke vocale knuffel van mij? Een telefonisch, live gezongen boodschap. Een super leuk alternatief voor een verjaardagskaart of felicitatie. Ook wordt deze vocale knuffel regelmatig bij me aangevraagd om iemand een liefdevol hart onder de riem te steken.

Hoe werkt het?

Samen met jou kijk ik naar het juiste moment om te bellen. Ook overleggen we wat ik ga zingen. En dan komt het moment waarop ik ga bellen. Natuurlijk geef ik eerst jouw persoonlijke boodschap aan de ontvanger door, waarna ik (a-capella) via de telefoon een mooi lied voor hem/haar zing. 

Over het ontstaan:

Tijdens de lockdown periode wilde ik mijn stem graag inzetten om lichtheid naar de wereld te brengen. Toen kreeg ik een bijzonder idee. Mensen konden bij mij een telefonisch vocaal bezoekje bestellen. Ik ging mensen bellen en voor hen zingen. Het was voor veel mensen een eenzame, moeilijke tijd. Vaak moesten mensen dan ook al huilen nog voor ik had gezongen. Wat een pareltjes ontstonden er. Ik doe dit nog steeds, met heel veel liefde.

© 2018 - 2024 STICHTING TROOSTMUZIEK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel