MARTINE

 

"Haar stem en woorden klonken door de zaal en bereikten vele harten."

 

Martine heeft een bijzondere gave. Ze brengt met haar stem - vol liefdevolle energie - troost en verzachting in zware perioden. Waar woorden te kort kunnen schieten, raakt haar stem van hart tot hart, van ziel tot ziel.

Met haar stem en uitstraling maakt ze op rustige wijze contact. Haar sterk ontwikkelde empathisch vermogen is haar grote kracht. Vanuit een rijk leven vol muziek, theater en persoonlijke ontwikkeling brengt Martine niet alleen zichzelf maar ook een goed gevulde “koffer’ aan levenservaring met zich mee. Nieuwsgierig naar de ander, naar de werkelijke ontmoeting, van mens tot mens. Met liefdevolle aandacht creëert ze een veilige setting, met groot respect en aandacht voor de belevingswereld van de ander. 

"Troostmuziek kwam in mijn leven door het overlijden van mijn moeder. Ik schreef het lied 'Ik moet je laten gaan mam', om haar plotselinge overlijden te verwerken. Dit lied nam en neemt me mee op reis. Het lied wordt veelvuldig gevraagd voor uitvaarten. Dat voelt heel speciaal voor mij." 

Als je wilt weten wat de Troostmuziek van Martine voor jou of jouw dierbare kan betekenen, rondom of na een overlijden, lees dan op deze website de verschillende mogelijkheden. Wil je meer weten of een afspraak maken? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

© 2018 - 2023 MARTINE VAN WENSVEEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel