Stembevrijding

Kun je het niet zeggen? Zing het dan!

Voel je een diep verlangen om jouw stem verder te bevrijden en te ontdekken? Lees dan verder... 

Regelmatig hoor ik mensen zeggen "Ik kan niet zingen!" Achter die woorden hoor ik een groot verlangen. Wat als ik je zou vertellen dat het een "verhaal" is dat je bent gaan geloven? Een verhaal van vroeger, wat je niet dient. 

Er gaat een magische werking uit van zingen. Als je klank maakt met je stem creëer je een verbinding, tussen je hoofd en je hart. Zingen, met hart en ziel, brengt je naar de diepere lagen in jezelf. 
 

Stembevrijding gaat niet alleen maar over vrijer zingen, maar ook over vrijer spreken. Het gaat over de blokkade die wellicht ergens in jouw leven is ontstaan in het keelgebied. Vaak al op jonge leeftijd. 

De Coronaperiode heeft daar bij veel mensen nog ‘ns een schepje (schep) bovenop gedaan. Was het veilig om jouw waarheid te spreken? Of hield je uit angst toch liever je mond? 

In mijn sessies gaan we samen op reis. Een helende reis, terug naar de verzachting, op zoek naar de opening. Daar waar alles altijd al heel was.

Zing én spreek je vrij.

Mijn naam is Martine van Wensveen, zingspirator. 

Muziek loopt als een rode draad door mijn leven. Met de paplepel ingegoten, connecting all dots. Al vroeg in m'n leven heb ik de helende kracht van muziek ontdekt. Die magische, helende kracht geef ik heel graag door.

Een bijzonder medicijn, zónder bijwerkingen...

Ga je mee op ontdekkingstocht? Gewoon zingen, lekker zingen. Zonder dat het mooi of zuiver hoeft te zijn. 

Wat gaan we doen? We gaan op zoek naar jouw unieke stem. Mag jouw stem vrij spelen? Of hou je je in? Voel je je vrij om je uit te spreken? Of hou je je vaak stil, omdat je zo anders denkt en voelt als de meeste mensen om je heen. Kortom: "Can you speak your own truth?" Als je hebt afgeleerd om je uit te spreken of om vrij te zingen (dat gaat soms heel subtiel), dan kan het maar zo zijn dat er een blokkade is ontstaan in jouw keelgebied, de keelckakra. De energie kan daar dan niet meer vrij stromen.

Tijdens de sessies ervaar je hoe het is om vrij expressie te geven aan datgene wat er in jouw binnenwereld leeft. En je voelt de enorme helende kracht van jouw stem, jouw eigen medicijn.

"Wat een bevrijding!"

 

Wil jij ook samen met mij aan de slag om de helende en bevrijdende kracht van jouw unieke stem te ontdekken en te ontwikkelen? Bel, Whatsapp of mail me voor een afspraak. Ik hoor je graag.

© 2018 - 2024 MARTINE VAN WENSVEEN | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel