VROUWENKRACHT

VROUWENKRACHT SOUND HEALING

Lieve hooggevoelige vrouw, voel jij je momenteel ook zo overspoeld door alles wat er zich in de wereld afspeelt? En zou je meer rust en vertrouwen willen voelen? Je bent niet alleen. Ik nodig je uit om samen met mij op pad te gaan, terug naar de rust en het anker in jezelf. 

Tijdens de VROUWENKRACHT sessies stem ik me met mijn stem en energie volledig af op jou. Mijn intuïtieve klanken en liedjes nodigen je in lichtheid uit om opnieuw thuis te komen bij jezelf. 

Muziek liegt nooit en raakt precies die plek aan die liefde, aandacht en misschien wel heling nodig heeft. 

Met mijn stem help ik je een brug te bouwen van je hoofd naar je hart. De weg naar jouw innerlijk weten, jouw innerlijke wijsheid,  jouw vrouwenkracht.

Keer op keer word ik diep geraakt door de enorme kracht van muziek. Helend, troostend, ontroerend, ontspannend, transformerend, inspirerend, ondersteunend, verbindend… dit is ook wat ik zie gebeuren bij vrouwen die zich tijdens een sessie openstellen voor de kracht van muziek.

Muziek gaat voorbij alle woorden, voorbij alle buitenkanten en heeft een loepzuiver kompas.  

Tijdens de VROUWENKRACHT sessies zing ik speciaal voor en (als je dat wilt) ook mét jou. Samen gaan we genieten van jouw magische reis, volledig afgestemd op jou. Jij gaat tot in elke cel van je lijf en ziel ervaren wat muziek voor je doet en hoe het je in contact brengt met jouw vrouwenkracht.

Jouw investering:

  • 1 op 1 Traject van   5 sessies 275 euro, incl. btw
  • 1 op 1 Traject van 10 sessies 550 euro, incl btw
  • Losse sessie 60 euro, incl btw
© 2018 - 2021 Martine van Wensveen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel